Kerst spelen deel 2 (alleen als pdf op CD) - Joukje Wolthuizen en Gert van Helden

Waar zijn de engelen? De Kroon & Op zoek naar Jozef

Uitgever: Narratio
Auteur: Joukje Wolthuizen en Gert van Helden
ISBN:

9789052638270

Trefwoorden: kerst
spelen
kerstviering
Leverbaar: Leverbaar

Beschrijving:
De drie kerstmusicals en het project in dit boek zijn ontwikkeld in de Protestantse Kerk van Buitenpost om in een kerk, op school of in clubverband Kerst te vieren. Hiermee kunnen kinderen en jongeren Kerst spelen. Het zijn eigentijdse musicals waarin buibelse verhalen zijn verwerkt.
Waar zijn de engelen?
Voor Angela wordt het dit jaar geen vrolijke Kerst. Haar ouders gaan scheiden. Samen met haar vrienden gaat ze op zoek naar een engel die heel maakt wat gebroken is. Zullen ze een engel vinden?
De Kroon
In dit advent- en kerstproject gaat het over een kroon. Deze kroon behoort toe aan een koning. De musical begint met een paar kinderen die een kroon vinden. Ze zijn erg benieuwd van wie die kroon kan zijn en gaan op zoek. Zullen ze de koning vinden die de kroon past?
Op zoek naar Jozef
In deze musical staat Jozef centraal. Een paar jongeren vinden een tas. Aan hen wordt gevraagd om de spullen uit die tas aan Jozef terug te bezorgen.Ze gaan op zoek naar Jozef en komen hem in verschillende situaties tegen. Ze vinden Jozef en de schat die hen beloofd is.

Prijs: 7.50

Bestellen

Bestel exempla(a)r(en) van dit boek.