Help

Het zoeken is eenvoudig,
- tik (een deel van) de auteurs achternaam, titel of het isbn en u krijgt te zien welke boeken hieraan voldoen;
- zoekt u niet een specifiek boek, maar een boek over .........   tik een zoekterm in bij trefwoord
druk op zoek en een lijst met de resultaten verschijnt in het scherm.
Tikfouten geven problemen, maar onvolledigheid niet.

Het gevonden zoekresultaat geeft een lijst van boeken die aan de gestelde opdracht voldoen. Deze kun je uitprinten, als je een overzicht wilt hebben. Let wel: op de gegevens berust bij Kinderdienst.

Door het aanklikken in het zoekresultaat van een titel verschijnt het scherm met titelinformatie, met informatie zoals een korte omschrijving, uitgever, prijs (indien het boek nog leverbaar is), omvang, uitvoering, aanwezigheid bij de Regionale Documentatiecentra en enkele trefwoorden. Ook dit overzicht kunt u weer uitprinten. In dit scherm heeft u ook de mogelijkheid om te bestellen.

Door op het winkelmandje te tikken komt u in het bestelscherm. De titel uit titelinformatie wordt automatisch naar uw bestelformulier gebracht , zodat de verzendboekhandel alle benodigde gegevens ontvangt. U kiest bij de genoemde titel het gewenste aantal..
Daarna keert u naar eigen wens, terug naar het zoekscherm en u kunt de volgende titel bekijken. Zo gaat het door tot u alles gevonden heeft en uw bestelling compleet is.
U eindigt bij het bestelscherm. Heeft u een verkeerd aantal ingetikt of is de bestelling langer geworden,dan beoogt, dan kunt u eenvoudig corrigeren door het aantal te veranderen in 0. Een druk op 'update' en de titel verdwijnt van het formulier.


Adresgegevens invullen en bestelling wegzenden en met ongeveer 5-8 werkdagen worden de boeken thuisbezorgd.